śniadania
„KTO RANO WSTAJE, TEMU BABA DAJE!”
JAJECZNICA Z TRZECH JAJEK NA MAŚLE (Z PIECZYWEM I MASŁEM)
JAJECZNICA Z TRZECH JAJEK NA BOCZKU (Z PIECZYWEM I MASŁEM)
DWIE GRILLOWANE KIEŁBASKI Z CEBULKĄ (Z PIECZYWEM)
przekąski
SKOSZTUJ GOŚCIU KONIECZNIE BYŚ GŁÓD ZABIŁ SKUTECZNIE
WĘDZONY ŁOSCYPEK Z GRILLA Z KONFITURĄ ŻURAWINOWO-WIŚNIOWĄ
CHRUPIĄCE WĄTRÓBKI PODLANE ŚLIWOWICĄ Z PRAŻONYMI JABŁKAMI I CEBULKĄ
TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ PRZYRZĄDZANY Z MARYNATAMI ROZMAITYMI
ŚLEDZIOWE „WARIACJE” (TATAR)
SAŁATKI
SKOSZTUJ GOŚCIU KONIECZNIE BYŚ GŁÓD ZABIŁ SKUTECZNIE
SAŁATKA PASTERSKA (POMIDOR, SER BIAŁY, ŁOSCYPEK, OGÓREK, SAŁATA, CZARNUSZKA, CZERWONA CEBULA) 300 G
SAŁATKA REGIONALNA (BUKIET SAŁAT, BROKUŁ, CZERWONA CEBULA, GRILLOWANY OSCYPEK, PIECZARKI, KURCZAK GRILLOWANY, POMIDOR, DO WYBORU: SOS VINAIGRETTE LUB JOGURTOWO- CZOSNKOWY, MOŻLIWOŚĆ PODANIA W WERSJI WEGETARIAŃSKIEJ)