śniadania

„KTO RANO WSTAJE, TEMU BABA DAJE!”

JAJECZNICA Z TRZECH JAJEK NA MAŚLE (Z PIECZYWEM I MASŁEM)​

JAJECZNICA Z TRZECH JAJEK NA BOCZKU (Z PIECZYWEM I MASŁEM)​

DWIE GRILLOWANE KIEŁBASKI Z CEBULKĄ (Z PIECZYWEM)​

przekąski

SKOSZTUJ GOŚCIU KONIECZNIE BYŚ GŁÓD ZABIŁ SKUTECZNIE

WĘDZONY ŁOSCYPEK Z GRILLA Z KONFITURĄ ŻURAWINOWO-WIŚNIOWĄ​

CHRUPIĄCE WĄTRÓBKI PODLANE ŚLIWOWICĄ Z PRAŻONYMI JABŁKAMI I CEBULKĄ​

TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ PRZYRZĄDZANY Z MARYNATAMI ROZMAITYMI​

ŚLEDZIOWE „WARIACJE” (TATAR)​

SAŁATKI

SKOSZTUJ GOŚCIU KONIECZNIE BYŚ GŁÓD ZABIŁ SKUTECZNIE

SAŁATKA PASTERSKA (POMIDOR, SER BIAŁY, ŁOSCYPEK, OGÓREK, SAŁATA, CZARNUSZKA, CZERWONA CEBULA) 300 G​

SAŁATKA REGIONALNA (BUKIET SAŁAT, BROKUŁ, CZERWONA CEBULA, GRILLOWANY OSCYPEK, PIECZARKI, KURCZAK GRILLOWANY, POMIDOR, DO WYBORU: SOS VINAIGRETTE LUB JOGURTOWO- CZOSNKOWY, MOŻLIWOŚĆ PODANIA W WERSJI WEGETARIAŃSKIEJ)​