-Menu wigilijne-
Tradycyjne potrawy wigilijne na Twoim stole
-
Barszcz czerwony wigilijny na domowym zakwasie
15,001 litr
-
Uszka z kapustą i grzybami ręcznie wyrabiane
5,006 szt.
-
Kapusta świąteczna z grochem
20,001 litr
-
Karp złocisty
6,00100 g
-
Pierogi wigilijne z kapustą i grzybami
18,0010 szt.
-
Pierogi ze śliwką suszoną
17,0010 szt.
-
Kluski z makiem, bakaliami i miodem
25,001 litr
-
Śledź świąteczny z cebulką o bakaliami
15,001 porcja
-
Kompot z suszu słodzony miodem
18,001 litr
-Menu świąteczne-
-
Śledź świąteczny z cebulką i bakaliami
15,001 porcja
-
Pstrąg z kwaśnej wody
10,001 porcja
-
Sałatka ziemniaczano-śledziowa
10 ,001 porcja
-
Schab pieczony, nadziewany śliwką
39,001 kg
-
Kaczka pieczona w całości faszerowana jabłkami i żurawiną
100,001 sztuka, około 2 kg
-
Pasztet cielęcy pieczony ze śliwką
30,001 kg
-
Sos żurawinowo-wiśniowy doskonały do mięs i wędlin
25,00250 ml
-
Delikatny sernik ze skórką pomarańczy
85,001 szt.